[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news11 Octombrie 2016 12:13

ADEPT a prezentat pagina web dedicată alegerilor prezidențiale

Asociația pentru Democrație Participativă ADEPT informează că platformele www.alegeri.md si www.partide.md sunt pe deplin funcționale, oferă suport alegătorilor la un click distanță și informează în mod „corect, imparțial, cuprinzător”.

După cum comunică TRIBUNA, în cadrul unei conferințe de presă, directorul executiv al Asociației, Igor Boțan, a declarat că platformele oferă informații despre procesul electoral, dar și despre ofertanții din cadrul campaniei electorale pentru alegerile Președintele Republicii Moldova.

Elena Prohnițchi, coordonator de program, a declarat că ADEPT, tradițional, a lansat o pagină web dedicată alegerilor, de această dată fiind vorba de alegerile prezidențiale.

„O rubrică mai specială este cea cu sondajele efectuate în anul 2016. Totodată, vor fi incluse și sondajele ce vor fi prezentate ulterior”, a spus ea.

Prohnițchi a spus că pe www.alegeri.md se regăsesc profilurile, sloganele, declarațiile și comunicatele de presă, spoturile video ale candidaților electorali. „O noutate pe site este interconectarea cu www.avere.md, unde utilizatorul poate afla mai multe despre proprietățile și veniturile candidaților, care ocupă sau au ocupat funcții publice”, a explicat coordonatorul de program.

Totodată, reprezentanții ADEPT au vorbit și despre www.partide.md, platformă ce include toate partidele din RM – active, inactive și care și-au suspendat activitatea. Pe această pagină web sunt date din istoria partidelor, rapoarte financiare, detalii despre activitate și membri, dar și altele.

Cristina Gurez

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...