[ X ]
Breaking news3 Octombrie 2016 10:28

Mișcarea social-politică „Ravnopravie” și-a schimbat denumirea

Mișcarea social-politică „Ravnopravie” și-a schimbat denumirea. Astfel, începînd cu ziua de astăzi, formațiunea se va numi Partidul Șor.

După cum comunică TRIBUNA, în cadrul unui briefing de presă, purtătorul de cuvînt al președintelui formațiunii, Ilan Șor, primar de Orhei – Alina Șargu a menționat că decizia privind redenumirea aparține lui Șor.

„La recenta ședință a consiliului politic am decis redenumirea formațiunii în Partidul Șor. Sunt conștient de toate riscurile legate de denumire și numele meu, dar toate acestea sunt temporare, pentru că eu nu am nici o vină în fața statului și a societății. Am decis redenumirea din mai multe motive și nu are nici o importanță denumirea pentru că oricum denumirea partidului e asociată mereu cu liderul său”, se spune în declarația lui Șor.

Președintele formațiunii mai afirmă că nu vrea să se ascundă după denumiri pompoase pentru că oricum în Republica Moldova nu există partide doctrinare.

„În opinia mea, este indicat ca partidul, pe care-l conduc, să îmi poarte numele. Aceasta nu împiedică formațiunea să fie de stînga și să continue schimbările în Orhei și în țară”, a mai spus primarul de Orhei.

Șor a mai spus că oamenii îl vor judeca după fapte și nu după vorbe, iar el nu are nimic de ascuns și nici de ce să îi fie frică sau rușine, drept dovadă fiind numele său în denumirea partidului.

Cristina Gurez

Comentarii

Top știri

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi de la alegerile locale?

    View Results

    Loading ... Loading ...