[ X ]
[ X ]
[ X ]
Exclusiv29 Septembrie 2016 10:11

Andrei Năstase: Este evident că se pregăteşte fraudarea masivă a alegerilor

„Este evident că se pregăteşte fraudarea masivă a alegerilor, iar drept exemplu în acest sens este faptul că listele electorale depăşesc cu circa un milion (!!!) numărul real de alegători”, a declarat, în cadrul unui interviu acordat portalului TRIBUNA, liderul Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr (PPDA), Andrei Năstase.

„Să nu uităm de modul cinic, abuziv şi ilegal de acumulare a semnăturilor pentru Marian Ilici Lupu, de felul în care acesta a fost înscris în cursa electorală, într-o sâmbătă în care CEC-ul, conform propriei hotărâri, nu avea dreptul să-i primească listele întocmite peste noapte, în condiţii mai mult decât obscure(fapt reclamat și de Promo-Lex), de atitudinea aşa-ziselor instanţe de judecată, care fără nicio jenă apără lipsa de argumente a grupării Lupu-Plahotniuc”, a adăugat el.

Potrivit lui, „despre presiunile coercitive, teroristo-mediatice care se fac asupra opoziţiei şi a mea personal nu că ar trebui să vorbim, ci să strigăm, deja ne-a ajuns cuţitul la os”. „Dacă în campania pre-electorală am avut parte de aceste lucruri, imaginaţi-vă ce se va întâmpla în campania propriu-zisă, pe care mă feresc să o numesc electorală!”, a mai declarat el.

Notă: Varianta integrală a interviului poate fi accesată aici.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...