[ X ]
Breaking news31 Iulie 2019 10:50

Are un nou consilier! Președintele: Prioritatea mea este de a spori nivelul de protecție socială a cetățenilor noștri

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, anunță că, începând cu această săptămână, funcția de consilier al Președintelui în domeniul social o va exercita Viorica Dumbrăveanu, informează TRIBUNA.

„Doamna Viorica Dumbrăveanu, unul din cei mai buni profesioniști din țară în domeniul protecției sociale, exercită începînd cu această săptămîna funcția de consilier al Președintelui Republicii Moldova în domeniul social. Am semnat decretul de numire a Doamnei Dumbrăveanu avînd ferma convingere, că experiența profesională și managerială a ex-Secretarului de Stat la ministerul de resort, va contribui la elaborarea și promovarea unor politici eficiente în domeniul social, or prioritatea mea în funcția de Președinte al țării, este de a spori nivelul de protecție socială a cetățenilor noștri”, a scris Dodon, pe Facebook.

„Proiectele cu caracter social lansate la Președinție recent, sunt doar un început în activitatea consilierului în domeniul respectiv. Îi doresc succes Doamnei Dubrăveanu în activitatea sa, întru soluționarea problemelor sociale din țara noastră”, a mai adăugat șeful statului.

Mihaela Conovali

Comentarii

Top știri

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi de la alegerile locale?

    View Results

    Loading ... Loading ...