[ X ]
Breaking news22 Aprilie 2019 11:00

Președintele RM către Președintele ales al Ucrainei: „Sper că în cel mai scurt timp vom avea posibilitatea de a ne vedea și discuta agenda relațiilor bilaterale”

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a transmis un mesaj de felicitare Președintelui ales al Ucrainei, Volodimir Zelenski, și și-a exprimat speranța că, în scurt timp, vor avea o întrevedere bilaterală, informează TRIBUNA.

„Transmit sincere felicitări domnului Volodimir Zelenski cu prilejul victoriei convingătoare obținute în turul doi al alegerilor prezidențiale din Ucraina.

Sunt convins că activitatea sa în cea mai înaltă funcție din stat va contribui la prosperarea în continuare a Ucrainei în beneficiul poporului său.

Îmi exprim speranța că relațiile seculare de bună vecinătate dintre popoarele și țările noastre, bazate pe cooperare constructivă și înțelegere reciprocă, vor continua să se dezvolte și să se consolideze cu succes.

În context, sper că în cel mai scurt timp vom avea posibilitatea de a ne vedea și discuta agenda relațiilor bilaterale”, a scris șeful statului, în mesajul oficial.

Cristina Gurez

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi de la alegerile locale?

    View Results

    Loading ... Loading ...