[ X ]
Exclusiv21 Aprilie 2019 06:00

(ACUM UN AN) Marina Tauber – înregistrată în cursă

TRIBUNA continuă proiectul în care vă prezentăm evenimentele politice ce au avut loc exact acum un an. De data aceasta vă propunem să vă amintiţi ce s-a întâmplat pe 21 aprilie 2018.  

Lansarea candidatului PAS la Bălți

Partidul Acțiune și Solidaritate a lansat candidatul său la funcția de Primar al municipiului Bălți – Simion Guțu.

Sesizarea lui Andrei Năstase

Președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, candidat la funcția de primar al capitalei, a sesizat mai multe instituții publice, dar și internaționale, „despre abuzul comis de Consiliul Coordonator al Audiovizualului, care a decis să nu supună monitorizării pe perioada campaniei electorale pentru alegerile locale noi din 20 mai 2018 posturile de televiziune ce îi aparțin lui Vlad Plahotniuc”.

Conferința lui Valeriu Munteanu

Candidatul Partidului Liberal la funcția de primar general al municipiului Chișinău, Valeriu Munteanu, a susținut o conferință de presă cu privire la finanțele publice locale al Chișinăului

Igor Dodon la Forumul Etniilor

Președintele R. Moldova, Igor Dodon a participat la Forumul Etniilor, cu genericul „Păstrarea statalității R. Moldova”, organizat de Comisia pentru relații interetnice din cadrul Consiliului Societății Civile pe lângă Președintele R. Moldova

Viziunea lui Ion Ceban privind orașul sigur

Candidatul socialiștilor pentru funcția de Primar General al Capitalei, Ion Ceban, în cadrul unei conferințe de presă, a prezentat viziunea sa privind transformarea Chișinăului într-un oraș sigur.

Marina Tauber – înregistrată în cursă

Marina Tauber, vicepreședinte al Partidului Șor, a fost înregistrată de comisia electorală de circumscripție a comunei Jora de Mijloc ca și candidat pentru funcția de primar al acestei localități rurale.

Acțiune cu participarea lui Pavel Filip

Cheile de la șapte apartamente de serviciu au fost înmânate familiilor salvatorilor, de către Premierul Pavel Filip, în cadrul unei acțiuni publice.

Ședință de lucru la Guvern

Urmare a incendiilor produse cu o zi mai devreme în capitală, Premierul Pavel Filip a convocat într-o ședință de lucru autoritățile cu atribuții în domeniul siguranței antiincendiare.

Zinaida Greceanîi și Ion Ceban la Forumul Etniilor

Președintele Partidului Socialiștilor din RM, Zinaida Greceanîi și candidatul PSRM la funcția de primar general al Chișinăului, Ion Ceban, au participat la Forumul Etniilor din Republica Moldova, care a avut loc la Chișinău sub egida Președintelui Igor Dodon.

Șeful statului la deschiderea Festivalului „Hai Haiduci!”

Șeful statului, Igor Dodon a participat la deschiderea Festivalului de sport și muzică „Hai Haiduci!”, care s-a desfășurat sub egida sa. Totodată, Igor Dodon a înmânat diplome câștigătorilor cursei de ciclism MTB pe distanța de 30 de km.

Încă trei candidați la Primăria capitalei

Consiliul Electoral de Circumscripție a municipiului Chișinău nr. 1 s-a întrunit în ședință și a înregistrat încă trei candidați în calitate de concurenți electorali pentru funcția de Primar general al municipiului: candidatul Partidului Unității Naționale (PUN), Constantin Codreanu, candidatul Partidului Ruso-Slovean, Alexandru Mîțu și candidatul Partidului Popular din Republica Moldova, Maxim Brăila.

Sursa: Almanah politic 2018 

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi de la alegerile locale?

    View Results

    Loading ... Loading ...