[ X ]
Exclusiv20 Aprilie 2019 08:00

(ACUM UN AN) Prim-ministrul la Ştefan Vodă

TRIBUNA continuă proiectul în care vă prezentăm evenimentele politice ce au avut loc exact acum un an. De data aceasta vă propunem să vă amintiţi ce s-a întâmplat pe 20 aprilie 2018.

Masă rotundă a CEC

Comisia Electorală Centrală (CEC) a desfășurat o masă rotundă, în cadrul căreia a fost discutat proiectul Regulamentului privind particularitățile constituirii și funcționării secțiilor de votare pentru alegătorii din unitățile administrativ-teritoriale din stânga Nistrului, municipiul Bender și unele localități ale raionului Căușeni.

Conferința de presă a Nataliei-Elena Intotero

Ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Natalia-Elena Intotero, la finalul vizitei de lucru în Republica Moldova, a susținut o conferință de presă.

Discuţia lui Andrei Năstase cu cadrele medicale

Candidatul Platformei Demnitate și Adevăr pentru funcția de primar al Chișinăului, Andrei Năstase, s-a întâlnit cu cadrele medicale de la spitalul clinic municipal „Sf.Arhanghel Mihail”.

Întrevederea lui Igor Dodon cu Farit Muhametşin

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotențiar al Federației Ruse în Republica Moldova, Farit Muhametşin.

Prim-ministrul la Ştefan Vodă

Prim-ministrul Pavel Filip, împreună cu șeful Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova și reprezentantul rezident PNUD, au efectuat o vizită de monitorizare la punctul de trecere a frontierei de la Palanca, proiect construit cu ajutorul UE. De asemenea, în acea zi, Premierul a discutat cu reprezentanții administrației publice locale din raionul Ștefan-Vodă și cu întreprinzătorii din raion despre problemele cu care se confruntă, proiectele sociale și economice implementate de Guvern și prioritățile Cabinetului de miniștri. Pavel Filip a inspectat şi porțiunea de drum din satul Răscăieții Noi, Ştefan Vodă, care urma a fi reabilitată în cadrul programului național „Drumuri bune pentru Moldova”.

Elena Grițco a depus actele

Vicepreședintele „Partidului Nostru”, Elena Grițco, a depus actele la Circumscripția electorală municipală Bălți pentru înregistrarea în calitate de candidat la funcția de primar al capitalei de nord.

Ambasadorul Statului Qatar – la Preşedinţie

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Statului Qatar în Republica Moldova, Mohammed Ali Bin Mohammed Al-Malki.

Ion Ceban – la „Franzeluța”

Ion Ceban, candidatul PSRM la Primăria capitalei, a discutat cu muncitorii fabricii „Franzeluța” despre situația din oraș, dar şi a expus prioritățile din cadrul programului său de dezvoltare a capitalei.

Monica Babuc – realeasă

Ministra Educației, Culturii și Cercetării, Monica Babuc, a fost reconfirmată în funcția de Președinte a Organizației de femei a mun. Chișinău a Partidului Democrat din Moldova. Ea a fost realeasă în cadrul Conferinței Organizației de Femei a PDM din Chișinău.

Șeful statului la o seară de creație

Șeful statului, Igor Dodon a participat la seara de creație dedicată celei de-a 40-a aniversări a Teatrului Dramatic de Stat pentru Tineret „Teatrul de pe strada Trandafirilor”

Sursa: Almanah politic 2018

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi de la alegerile locale?

    View Results

    Loading ... Loading ...