[ X ]
Important17 Aprilie 2019 14:00

Va candida sau nu, din nou, pentru mandatul de primar general al municipiului Chișinău? Răspunsul lui Andrei Năstase!

Președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, co-președinte al Blocului ACUM, susține că este prematur să spună dacă va candida sau nu la șefia Primăriei mun. Chișinău. Despre aceasta el a declarat în cadrul emisiunii „Politica” de la TV8.

După cum informează TRIBUNA, Andrei Năstase a declarat că, bineînțeles că, va merge cu Blocul ACUM să își ia mandatul pe care l-au dat oamenii.

„Personal, voi merge împreună cu Blocul ACUM, pentru că am decis împreună cu Blocul ACUM să mergem la alegerile locale, uniți, împreună. Cine va fi candidatul, este prematur să discutăm, dvs. cunoașteți că nici nu este numită data alegerilor, nu avem claritate dacă Parlamentul acesta va fi funcțional și va numi data alegerilor”, a precizat el.

Fiind întrebat după părerea sa când vor avea loc alegerile locale generale – în vară sau în toamnă, Andrei Năstase a menționat că nu se dă cu presupusul.

„Este o lege care spune foarte clar. Ceea ce aș spune, că aș face eu în momentul de față este că aș face funcțional, dacă aș avea puterea, acest Parlament, care, bineînțeles, în cel mai scurt timp ar decide și cu privire la data alegerilor locale. Ceea ce nu este prematur să vorbim este ceea ce se întâmplă în orașul Chișinău. Dacă cineva crede că eu am renunțat la a monitoriza ceea ce se întâmplă în orașul Chișinău, la a croi dosare pentru fiecare inegalitate, pentru fiecare crimă, se înșală. Eu sunt un om care respect legea”, a mai spus Năstase.

Andriana Cheptine   

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi de la alegerile locale?

    View Results

    Loading ... Loading ...