[ X ]
Breaking news17 Aprilie 2019 14:30

Iată ce a discutat Președinte PSRM și Președintele Dumei de Stat a FR!

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), președintele fracțiunii parlamentare a formațiunii, Zinaida Greceanîi, a avut, astăzi, o întrevedere cu președintele Dumei de Stat a Federației Ruse, Veaceslav Volodin.

După cum informează TRIBUNA, potrivit unui comunicat de presă, în cadrul întrevederii au fost discutate aspecte legate de cooperarea interparlamentară.

În timpul discuțiilor, Zinaida Greceanîi menționat că, „fracțiunea Partidului Socialiștilor susține constant dezvoltarea relațiilor cu Rusia: deputații socialiști sunt împotriva discriminării statutului limbii ruse și interzicerii difuzării posturilor rusești. Partidul insistă asupra participării Republicii Moldova la integrarea Euro-asiatică”.

Totodată, Veaceslav Volodin a invitat-o pe Zinaida Greceanîi și deputații fracțiunii socialiștilor la Forumul Internațional „Dezvoltarea parlamentarismului”, care va avea loc în luna iulie a acestui an, la Moscova, precum și să participe în septembrie, la Conferința privind cooperarea fracțiunilor partidelor politice din țările CSI.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi de la alegerile locale?

    View Results

    Loading ... Loading ...