[ X ]
Exclusiv16 Aprilie 2019 06:30

Grigore Novac despre posibilitatea de a candida în caz de alegeri parlamentare anticipate   

În cadrul unui interviu acordat portalului TRIBUNA, deputatul din partea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Grigore Novac a fost întrebat dacă s-a gândit deja care vor fi primele sale acțiuni în acest mandat de deputat şi dacă va avea acțiuni anume pentru circumscripția nr. 31. 

„În timpul campaniei electorale, am avut foarte multe întâlniri cu cetățenii care locuiesc în raza circumscripției 31, anume în cadrul acestor întruniri au ieșit la iveală foarte multe probleme care necesită a fi soluționate prin intermediul unor inițiative legislative, dar din cauză că la moment nu avem un legislativ funcțional, din cauza acestui blocaj politic, nu putem mișca carul din loc pentru a înregistra acele inițiative și nu le putem promova în comisiile de profil sau ședințele plenare. Cu siguranță am o agendă bine determinată care în mare parte rezultă din doleanțele cetățenilor”, a declarat el.

Întrebat dacă, în cazul unor alegeri anticipate, ar fi pregătit să candideze pe aceeași circumscripție electorală dacă crede în același rezultat, Grigore Novac a răspuns: „Cu regret, situația politică ne indică că pe zi ce trece șansele anticipatelor sunt tot mai mari. Eu de am fost și sunt un om de echipă, îmi place să muncesc în echipă, iar în cazul alegerilor anticipate, dacă echipa din care fac parte va decide că trebuie să candidez din nou pe această circumscripție, atunci eu sunt pregătit pentru o nouă provocare. Ce ține de rezultat, eu de fiecare dată zic că totul depinde de cetățeni, iar eu împreună cu colegii mei voi depune tot efortul și priceperea pentru a nu dezamăgi”.

Notă: Varianta integrală a interviului poate fi accesată aici.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi de la alegerile locale?

    View Results

    Loading ... Loading ...