[ X ]
Exclusiv13 Aprilie 2019 06:00

(ACUM UN AN) Delegaţia PSRM la ședința AI a CSI

TRIBUNA continuă proiectul în care vă prezentăm evenimentele politice ce au avut loc exact acum un an. De data aceasta vă propunem să vă amintiţi ce s-a întâmplat pe 13 aprilie 2018. 

Conferinţa lui Ion Ceban 

Candidatul pentru funcția de Primar General al mun. Chișinău, Ion Ceban, liderul fracțiunii consilierilor municipali socialiști, a prezentat, în cadrul unei conferinţe de presă, viziunea „Orașul care are grijă de oameni”.

Rechemarea lui Veaceslav Filip

Cabinetul de miniștri a aprobat rechemarea din funcţie a lui Veaceslav Filip, consul general al RM în orașul Istanbul, Turcia. Propunerea a venit din partea Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene.

Şedinţă la sediul Misiunii OSCE

Misiunea OSCE în Republica Moldova a organizat o nouă ședință a grupurilor de lucru pentru dezvoltarea transportului auto și infrastructurii drumurilor, cu participarea reprezentanților politici în procesul de negocieri pentru reglementarea transnistreană din partea Chișinăului și Tiraspolului, Cristina Lesnic și Vitalii Ignatiev și a partenerilor internaționali din cadrul formatului de negocieri „5+2”.

Sesizarea lui Valeriu Munteanu

Candidatul liberalilor la șefia capitalei, Valeriu Munteanu a sesizat Comisia Electorală Centrală (CEC) și Consiliul Coordonator al Audiovizualului (CCA) în privința „acțiunilor ilegale ale Silviei Radu și a Partidului Democrat”.

Delegaţia PSRM la ședința AI a CSI

Președintele fracțiunii parlamentare a PSRM, Zinaida Greceanîi și deputatul PSRM, Vladimir Golovatiuc, au participat la cea de-a 47-a ședință plenară a Adunării Interparlamentare a statelor-membre CSI, care a avut loc la Sankt Petersburg. Totodată, ei au  participat la cel de-al șaselea forum „Perspectiva economică eurasiatică”.

Sursa: Almanah politic – 2018

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi de la alegerile locale?

    View Results

    Loading ... Loading ...