[ X ]
Important12 Aprilie 2019 13:00

Maia Sandu, despre Blocul ACUM și PSRM: „Să fie foarte clar, nu putem să discutăm despre o coaliție”

Liderul fracțiunii „Partidul Acțiune și Solidaritate, Blocul ACUM”, Maia Sandu, susține că, Blocul ACUM are o viziune pentru Republica Moldova, iar Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) are cu totul altă viziune pentru țară, informează TRIBUNA.

În acest sens, ea s-a referit la deosebirile dintre cele două entități. „Blocul ACUM vrea ca: cetățenii din Republica Moldova să trăiască ca în țările europene, să aibă salarii și pensii ca în țările europene, să aibă libertăți apărate de către stat și respectate ca în țările europene. Socialiștii, știm foarte bine, vor ca – cetățenii Republicii Moldova să trăiască după modelul rusesc”, a declarat Sandu, în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Prin urmare, liderul a comunicat intenția Blocului. „Să fie foarte clar, diferențele sunt majore și nu putem să discutăm despre o coaliție. Singurul lucru pe care noi încercăm să-l testăm este dacă există interes din partea socialiștilor pentru scoaterea țării din captivitate. Este clar că nu venim să oferim un Guvern pentru 4 ani de zile, pentru că programul nostru și cel al socialiștilor sunt lucruri incompatibile. Mai târziu putem să oferim cetățenilor alegeri și ei să aleagă: să meargă după un model european sau după cel al Kremlinului”, a conchis Sandu.

Mihaela Conovali

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi de la alegerile locale?

    View Results

    Loading ... Loading ...