[ X ]
Breaking news2 Aprilie 2019 13:55

Prima întrevedere din acest an cu reprezentantul special al Federației Ruse, din formatul 5+2. Detalii oferite de Vicepremierul Lesnic

Vicepremierul pentru reintegrare, Cristina Lesnic, a avut ieri prima întrevedere din acest an cu reprezentantul special al Federației Ruse, din formatul 5+2, pe problema conflictului transnistrean, Serghei Gubarev, informează TRIBUNA.

„După un schimb de opinii despre ultimele evoluții pe marginea dosarului de spațiu, Chișinăul a reamintit despre câteva tematici sensibile asupra cărora concentrația eforturilor trebuie reorientată: depășirea situației problematice din localitatea Varnița, interesul unor acțiuni concrete în contextul depozitului de muniții din Cobasna, informarea corectă și accesul la informații prompte în cazul incidentelor de la Uzina Metalurgică, altele. L-am invitat pe oficialul S. Gubarev pentru a vizita s.Varnița, invitație acceptată pentru data de 3 aprilie. Scopul acestei vizite este să se familiarizeze la fața locului despre situația locuitorilor”, a scris Lesnic, pe o rețea de socializare.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi de la alegerile locale?

    View Results

    Loading ... Loading ...