[ X ]
Important29 Martie 2019 11:11

Legislativul a desfășurat ultimul concurs de preselecție pentru finala jocului intelectual „Cunoaște-ți Parlamentul”

Echipa ”Erudiții” a Liceului Teoretic ”Mihai Eminescu” din municipiul Ungheni este câștigătoarea regiunii de centru-nord a țării pentru ediția a II-a a jocului intelectual ”Cunoaște-ți Parlamentul”. Legislativul prin intermediul Oficiului teritorial de informare al său din municipiul Orhei a desfășurat, ieri, ultimul concurs de preselecție, informează TRIBUNA.

Potrivit unui comunicat de presă, câștigătorii vor participa la etapa finală, care va avea loc în luna aprilie, în incinta clădirii Parlamentului și va întruni echipe de liceeni din municipiile Comrat, Hîncești, Drochia, Chișinău și Ungheni, învingători ai etapelor de preselecție.

Tinerii vor răspunde la o serie de întrebări despre istoricul și activitatea Legislativului, parcurgând un traseu stabilit de organizatori. Muzeul Parlamentului, biblioteca, sala pentru conferințe de presă și sala Europei vor întâlni participanții la concurs cu probe intelectuale, fiind puse la încercare atât cunoștințele tinerilor, cât și abilitățile de lucru în echipă.

Amintim că, prima ediție a jocului intelectual ”Cunoaște-ți Parlamentul” a avut loc în luna decembrie 2018. Concursul este organizat în colaborare cu Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale și Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi de la alegerile locale?

    View Results

    Loading ... Loading ...