[ X ]
Important22 Martie 2019 14:00

Mesajului Elenei Bodnarenco, la final celor 10 ani de deputăție

Ex-deputata Elena Bodnarenco, secretarul general al Partidului Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM), a anunțat că și-a încheiat mandatul de zece ani în calitate de membru al Parlamentului.

După cum informează TRIBUNA, într-o postare pe o rețea de socializare, Elena Bodnarenco a scris că a lucrat cinstit, fără a se închina în fața cuiva, fără a neglija încrederea alegătorilor.

„Încredere în Partidul Comuniștilor al Republicii Moldova – o echipă pe care o respect și sunt mândră. Cea mai bună echipă din viața mea!

În trezoreria succeselor mele politice – sute de probleme rezolvate ale cetățenilor și restaurări ale unor obiecte sociale și culturale. Sunt mândră că, chiar și în ultimul mandat politic, cel mai dur, împreună cu tovarășii de partid și colegii din Parlament și Congresul APL, am reușit să soluționăm o serie de probleme importante pentru Administrația Publică Locală, datorită căreia, în 4 ani, orașul meu natal Soroca a primit 45 de milioane de lei. Mă simt fericită. Îmi plac oamenii, îmi iubesc țara, îmi place munca pe care o fac! Îmi place noua viață care a început! Sunt sigură că vor fi multe lucruri interesante! Mulțumesc tuturor celor care au avut încredere și au încredere în echipa noastră, cu toți cu care lucrăm și cu care vom lucra! Și avem multă muncă! Și așa – noroc pentru noi!”, a scris ex-deputata.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi de la alegerile locale?

    View Results

    Loading ... Loading ...