[ X ]
Important20 Martie 2019 10:30

Andrei Năstase: Moldova are nevoie de un orizont coerent pentru viitoarea sa evoluție politică și socială, iar acesta nu poate fi decât cel european

Președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, co-președintele Blocului electoral ACUM, susține că „a fi om politic european înseamnă, în primul rând, să împărtășești valorile și principiile unui spațiu social și politic în care drepturile și libertățile cetățeanului stau în centrul tuturor deciziilor politice”.

După cum informează TRIBUNA, într-o postare pe o rețea de socializare, Andrei Năstase a menționat că, aceasta înseamnă să muncești și să lupți pentru libertatea cetățeanului și pentru respectarea drepturilor acestuia.

„Înseamnă să militezi pentru stat de drept, pentru libertatea justiției, a spațiului economic, a celui mediatic și să faci tot ce depinde de tine pentru a oferi oamenilor dreptate și o viață mai bună. Evenimentul de la București mi-a întărit convingerea că Moldova are nevoie de un orizont coerent pentru viitoarea sa evoluție politică și socială, iar acesta nu poate fi decât cel european. Să nu uităm că putem să avem țara în care să vrem să trăim. Trebuie doar să decidem împreună că ne dorim cu adevărat acest lucru pentru Moldova!”, a scris Năstase.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi de la alegerile locale?

    View Results

    Loading ... Loading ...