[ X ]
Important20 Martie 2019 14:00

Alexandru Slusari: „La ultima sută de metri a CMC, mafia imobiliară rupe totul din Chișinău”

Deputatul din partea Blocului ACUM, Alexandru Slusari, vicepreședinte al Platformei DA, a adresat, astăzi, pe o rețea de socializare, o întrebare către toți consilierii municipali.

După cum informează TRIBUNA, Alexandru Slusari a precizat că se adresează „mai ales, la cei, care strigă că 4 ani se luptă cu construcțiile ilegale”.

„De ce nu cereți de urgență demisia lui Grozavu și crearea unei comisie de verificare a procesului de eliberare a actelor permisive pentru construcțiile măcar pentru ultimii 3 ani? De ce nu aplicați toate pârghiile ca să fie revocate mai multe autorizații? Este mai mult decât grav ceea se întâmplă acum în capitala la capitolul construcțiilor ilegale. La ultima suta de metri a mandatului consiliului municipal mafia imobiliară rupe totul din orașul nostru și nu respectă nici măcar aparențele procedurilor legale. Sunt ignorate documentele și vizitele reprezentanților Agenției de Supraveghere Tehnică. Poliția nu intervine de loc. Exemple avem cu duiumul Bd. Moscovei, 17; Alba Iulia, 2-6; Alba Iulia, 23; Trandafirilor, 6 etc. Aștept ca în câteva zile consilierii responsabil să ceară convocarea ședinței extraordinare a Consiliului municipal pentru a dezbate subiectele menționate. Să fie chemați și locuitorii municipiului, care au suferit. Ajunge de vorbit ! Faceți ceva, căci peste câteva luni o să mergeți în campania electorală cu povești cu zmei despre lupta voastră cu construcții ilegale, care în 4 ani au cuprins tot Chișinău în proporții imense!”, a precizat Slusari.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi de la alegerile locale?

    View Results

    Loading ... Loading ...