[ X ]
Exclusiv17 Martie 2019 07:00

Valeriu Munteanu despre posibilitatea de a candida din nou la Primăria capitalei    

În cadrul unui interviu acordat portalului TRIBUNA, ex-deputatul Valeriu Munteanu, ex-ministru, fost candidat din partea Blocului ACUM în circumscripţia nr. 18 Orhei – Călăraşi la alegerile din 24 februarie 2019, a fost întrebat despre posibilitatea de a candida din nou la Primăria capitalei.   

„Alegerea primarului general al Chișinăului este o chestiune foarte sensibilă, delicată și tot odată extrem de importantă. La Chișinău s-au acumulat foarte multe probleme și foarte multe proiecte în așteptare și altele multe în dorințele și necesitățile legitime ale oamenilor”, a declarat el.

„Chișinăul trebuie regândit, dezvoltat, reconstruit, reparat, iar acest lucru va putea fi făcut doar în situația în care la cârma capitalei va veni o persoană echilibrată, inclusiv politic, susținută puternic de CMC și cu o capacitate deosebită de găsi, într-un proces transparent, susținere și înțelegere de la APC. Altfel, Chișinăul va stagna în continuare, ostatic fiind al luptelor politice intestinale.

Având în vedere aceste argumente, pentru mine contează mai mult dacă voi putea să fac ceea ce trebuie să fac la primăria Chișinău, decât simpla alegere în această funcție. Eu v-am răspuns, mai sus, la întrebarea legată de prezența mea în Parlament, eu m-am „lecuit” demult de aceste metehne, privesc lucrurile foarte limpede și cu multă responsabilitate pentru oameni, nu pentru mușchiul meu”, a adăugat Valeriu Munteanu.

Notă: Varianta integrală a interviului poate fi accesată aici.

Andriana Cheptine     

Sondaj

  • Cât credeţi că va dura coaliţia PSRM-ACUM?

    View Results

    Loading ... Loading ...