[ X ]
Exclusiv13 Martie 2019 06:00

EXCLUSIV: Unul dintre cei mai promiţători tineri politicieni se retrage din politică!

Ex-deputatul Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Vadim Pistrinciuc susține că, și-a încheiat activitatea politică, cel puțin pentru o perioadă. 

Solicitat de TRIBUNA pentru a afla cu ce o să se ocupe în continuare, Vadim Pistriniuc a menționat că, acest lucru l-a planificat demult și l-a discutat cu colegii.

„Mi-am prezentat și demisia din organele de conducere a partidului. A fost o decizie luată demult, planificată și coordonată. În perioada care urmează mă voi ocupa de cercetare. Aveam nevoie de această pauză pentru a face și alte lucruri. În permanență am avut o frică să nu mă aflu prea mult în politică fără pauză că o să îmi strice. Ce ține nemijlocit de agendă, în aprilie urmează să încep un stagiu de cercetare la Berlin, unde mă voi afla pentru cel puțin 6 luni, după care – mai vedem. Sigur această pauză nu înseamnă că voi lipsi din viața publică. Voi scrie și vorbi în măsura posibilităților. Chiar dacă voi fi un pic mai departe de casă o perioadă lungă, nu am de gând să „dispar”. Mie îmi place acasă și mă doare tot ce se întâmplă aici”, a precizat Pistrinciuc.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Cât credeţi că va dura coaliţia PSRM-ACUM?

    View Results

    Loading ... Loading ...