[ X ]
Important13 Martie 2019 09:50

CEC invită pe cei interesați să consulte rezultatele alegerilor din 24 februarie. Detalii despre cum o pot face! 

Comisia Electorală Centrală (CEC) a plasat pe pagina www.cec.md, varianta scanată a originalelor proceselor verbale privind rezultatele numărării voturilor la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, întocmite de birourile electorale. 

După cum informează TRIBUNA, potrivit unui comunicat de presă, părțile interesate, pot consulta rezultatele votării pe fiecare secție de votare și circumscripție electorală constituite în țară sau peste hotarele țării.

„În cazul în care vor fi depistate careva divergențe între variantele deținute de CEC și cele eliberate sau făcute publice de către organele electorale inferioare, rugăm să ne scrieți la adresa: str. Vasile Alecsandri, nr. 119, mun. Chișinău, MD-2012 sau pe e-mail: info@cec.md. Reamintim că procesele-verbale sus-menționate au fost prezentate Comisiei Electorale Centrale de către consiliile electorale, în termen de 48 de ore după închiderea secțiilor de votare. Pentru alegerile parlamentare si referendumul republican consultativ din anul curent, consiliile electorale și birourile electorale au întocmit 8768 de procese-verbale. La 4 martie, CEC a prezentat Curţii Constituționale documentele și materiale necesare confirmării rezultatelor alegerilor Parlamentului Republicii Moldova din 24 februarie 2019. Ulterior, în cadrul ședinței din 9 martie curent, Curtea a confirmat legalitatea alegerilor parlamentare și a validat mandatele de deputat”, se spune în comunicat.

Cristina Pendea 

Sondaj

  • Cât credeţi că va dura coaliţia PSRM-ACUM?

    View Results

    Loading ... Loading ...