[ X ]
Important5 Martie 2019 10:50

Ilan Șor: „În timp ce politicienii pălăvrăgesc, eu construiesc drumuri”

Primăria orașului Orhei anunță începerea lucrărilor de reparație și modernizare a străzii „Eliberării” din localitate. Despre aceasta s-a anunțat în cadrul unei vizite în teren a primarului de Orhei, Ilan Șor.

După cum informează TRIBUNA, potrivit unui comunicat de presă, lucrările se întind pe o lungime de 1500 de metri.

„Muncitorii vor așterne asfalt în 2 straturi, vor reabilita 4500 m de borduri carosabile și 3500 m de borduri pentru trotuar. Pentru aceste lucrări, ei vor folosi 4000 tone de asfalt și 6000 tone de pietriș. În cadrul vizitei în teren, Ilan Șor s-a arătat mulțumit de planul echipei sale de la primăria Orhei de a moderniza strada Eliberării chiar la început de primăvară”, se spune în comunicat.

În alt context, Ilan Șor a menționat, cu referire „la politicienii care vorbesc și nu fac nimic”, că: “În timp ce politicienii doar pălăvrăgesc și nu fac nimic, eu construiesc drumuri”.

„De menționat că săptămâna viitoare încep lucrările de reparație și modernizare la alte 3 străzi din Orhei: Dorobanți, după care la M. Costin și A. Sciusev. Reamintim că încă din 2017, la inițiativa lui Ilan Șor, Primăria orașului Orhei, în premieră pe țară, reconstruiește străzile cu forțele și resursele proprii. Acest lucru permite autorităților locale să optimizeze cheltuielile, iar din banii economisiți să modernizeze inclusiv străzi care nu au fost asfaltate niciodată”, se mai spune în comunicat.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Cât credeţi că va dura coaliţia PSRM-ACUM?

    View Results

    Loading ... Loading ...