[ X ]
Exclusiv20 Februarie 2019 09:00

(ACUM UN AN) Câştig de cauză pentru socialişti în dosarul parcărilor cu plată  

TRIBUNA continuă proiectul în care vă prezentăm evenimentele politice ce au avut loc exact acum un an. De data aceasta vă propunem să vă amintiţi ce s-a întâmplat 20 februarie 2018.  

Iurie Leancă la București

Viceprim-ministrul pentru integrare europeană, Iurie Leancă, a întreprins o vizită de lucru la București, România, și a avut o întrevedere cu Teodor Meleșcanu, ministrul Afacerilor Externe al României, dar și cu Victor Negrescu, ministrul delegat pentru Afaceri Europene al României.

Şedinţa săptămânală a PDM  

În cadrul ședinței săptămânale, democrații au discutat despre cele demisia din funcţie a Primarului municipiului Bălți, Renato Usatâi, dar şi despre demisia Primarul municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă. PDM a apreciat gestul celor doi foşti primari.

Audiența cetățenilor

În birourile publice din or. Rezina, satele Coșnița și Varnița a avea loc audiența cetățenilor de pe ambele maluri ale Nistrului. Cetățenii au fost primiți în audiență de către consilierii Președintelui Republicii Moldova.

Andrian Candu la USM

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, a avut o întâlnire cu studenții de la USM, Facultatea relații internaționale, științe politice și administrative, cu care a discutat chestiuni legate de viaţă politică din RM.

Câştig de cauză pentru socialişti  

Curtea de Apel a emis o decizie prin care a constatat ilegalitatea contractului Primăriei municipiului Chișinău cu EME Parkleitsystems privind parcările cu plată. Cererea de anulare a contractului ilicit a fost depusă de consilierii municipali ai fracțiunii PSRM și de un activist civic.

Igor Dodon la inaugurarea campionatelor naționale universitare

Igor Dodon, Președintele Republicii Moldova, a participat la ceremonia de inaugurare a campionatelor naționale universitare 2018, care s-au desfășurat sub patronajul Președintelui Republicii Moldova.

Şedinţă la PCRM 

Partidul Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM) a desfășurat o ședință cu primii secretari ai comitetelor raionale și ai celui municipal. În cadrul şedinţei, s-a făcut un schimb de opinii privind un cerc larg de chestiuni referitoare la activitatea organizațiilor de partid și la situația social-politică din țară.

Sursa: Almanah politic – 2018 

Sondaj

  • Cine e vinovat de criza politică din RM?

    View Results

    Loading ... Loading ...