[ X ]
Exclusiv11 Februarie 2019 09:00

(ACUM UN AN) Un alt grup de iniţiativă 

TRIBUNA continuă proiectul în care vă prezentăm evenimentele politice ce au avut loc exact acum un an. De data aceasta vă propunem să vă amintiţi ce s-a întâmplat pe 11 februarie 2018. 

Un alt grup de iniţiativă 

Membrii ONG-urilor care pledau pentru un referendum pentru anularea sistemului mixt au constituit un alt grup de iniţiativă, după ce anterior CEC a respins solicitarea lor de a înregistra un grup de iniţiativă în acest sens.

Şedințele consiliilor teritoriale ale PL

Au avut loc ședințele consiliilor teritoriale PL (CT) din Telenești, Bălți, Glodeni, Râșcani, Rezina, Șoldănești, Căușeni și Ștefan Vodă. Președintele PL, Mihai Ghimpu alături de deputatul PL, Valerian Bejan s-au deplasat la Bălți și Telenești unde s-au întâlnit cu președinții organizațiilor locale din cele două organizații teritoriale. Gheorghe Galbura, ex-ministru al Apărării și Ion Cebanu, Președintele TL au participat la ședința CT al PL din raionul Râșcani. Prim-vicepreședintele PL, Corina Fusu alături de deputatul PL, Ion Casian au participat la ședințele CT din Căușeni și Ștefan Vodă, Roman Boțan a participat la ședința CT din Șoldănești, iar Valeriu Munteanu la ședințele CT ale PL din Călărași și Fălești.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Cine ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...