[ X ]
Breaking news7 Februarie 2019 09:30

PLDM, despre cel de-al doilea dosar al lui Vlad Filat: Cerem un proces deschis, echitabil și transparent

Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM) este „consternat și îngrijorat profund de evoluția tot mai primejdioasa a justiției din Republica Molova”.

După cum informează TRIBUNA, într-un comunicat de presă, PLDM scrie că, cazul Vlad Filat este răsunător în acest sens, având în vedere metodele autoritare pe care le utilizează regimul actual în judecarea celui de-al doilea dosar intentat fostului Prim-ministru.

„Reieșind din acestea, cerem un proces deschis, echitabil și transparent. Elementele de forță, utilizate astăzi, nu fac parte dintr-un regim democratic și nu denotă o justiție corectă. Este un abuz, o răzbunare vădită, o etalare a forței și o inducere a unei frici colective, caracteristice gulagurilor sovietice. Partidul Liberal Democrat din Moldova condamnă vehement felul în care este judecat dosarul Vlad Filat II și cere stoparea imediată a abuzurilor. Fiecare cetățean al acestui stat are dreptul la o justiție corectă, unde să îi fie respectate drepturile și să fie tratat cu respect, nepărtinire și profesionalism”, se mai spune în comunicat.

Andriana Cheptine 

Sondaj

  • Cât credeţi că va dura coaliţia PSRM-ACUM?

    View Results

    Loading ... Loading ...