[ X ]
Breaking news7 Februarie 2019 13:05

(FOTO) Președintele Dodon a oferit distincții. Iată cine sunt vizați!

Președintele Republici Moldova, Igor Dodon, susține că, astăzi, în cadrul unei ceremonii oficiale desfășurată la Președinție, a conferit Crucea comemorativă „Participant la acțiunile de luptă din Afganistan (1979-1989)” unui grup de veterani care au participat la acțiunile de luptă în cadrul contingentului limitat al trupelor sovietice în Afganistan.

După cum informează TRIBUNA, într-o postare pe o rețea de socializare, Igor Dodon a scris că, în conflictul armat din Afganistan, care a durat aproape un deceniu, au decedat circa 15 mii de soldați ai Armatei Sovietice, inclusiv peste 300 din Republica Moldova.

„Faptele de vitejie pe care le-au săvârşit cetățenii noştri în Afganistan nu trebuie să le dăm uitării, iar generațiile prezente și viitoare trebuie să poarte respect eroilor care au participat în acest război. Am exprimat veteranilor de război recunoștință și apreciere pentru eroismul și sacrificiul în îndeplinirea datoriei, dorindu-le mulți ani, sănătate și bunăstare”, a mai scris Dodon.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Cine e vinovat de criza politică din RM?

    View Results

    Loading ... Loading ...