[ X ]
Breaking news6 Februarie 2019 11:00

Detalii despre prima și ultima ședință a Parlamentului, din această sesiune!

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, a anunțat că,  acum câteva minute, s-au încheiat lucrările primei ședințe a Biroului Permanent din acest an și din această sesiune.

După cum informează TRIBUNA, în cadrul unor declarații de presă, Andrian Candu a declarat că au fost luate câteva decizii.

„Cea mai importantă ține de organizarea primei ședințe plenare în această sesiune. Sesiunea a început, în mod oficial luni, pe data de 4 februarie și deja în această săptămână va fi organizată prima ședință a plenului Parlamentului, și anume – mâine, 7 februarie curent, la ora 11.00. Probabil, va fi prima și ultima ședință din această sesiune, în această componență, luând în considerare că suntem în toiul campaniei electorale și preferabil este să nu acordăm această platformă pentru dezbateri electorale. De aceea, vom încerca mâine foarte succint, potrivit Regulamentului Parlamentului, să examinăm subiectele care sunt propuse pentru ordinea de zi. Ne referim la câteva proiecte de legi cu menire socială, câteva numiri în instituții, în baza concursurilor, care au fost organizate recent de unele comisii. Probabil, cu aceste subiecte o să încheiem”, a precizat Candu.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Cine e vinovat de criza politică din RM?

    View Results

    Loading ... Loading ...