[ X ]
Breaking news21 Ianuarie 2019 13:50

Dorin Chirtoacă a depus actele pentru alegerile parlamentare

Președintele Partidului Liberal (PL), Dorin Chirtoacă, astăzi, a depus actele la Consiliul Electoral de Circumscripție Electorală (CECE), pentru a se înregistra în calitate de candidat la alegerile parlamentare în cadrul unei circumscripții, informează TRIBUNA.

„Aceste alegeri sunt și vor fi o bătaie de joc generală în adresa omului de rând. Sunt cele mai batjocoritoare alegeri în adresa democrației. Participăm, pentru că altă cale nu avem deocamdată. Sunt 873 de semnături acumulate din localitățile suburbiilor municipiului Chișinău pe circumscripția nr. 32”, a declarat Chirtoacă.

În același timp, liderul PL s-a referit la o întâlnire a reprezentanților opoziției cu ministrul român Meleșcanu. „Au trebuit să treacă 19 ani ca să poată să iasă la suprafață, de la sine, mizeriile făcute în 2000. De ce a apărut totul acum și nu altădată? Pe data de 17 ianuarie, acum 4 zile, am avut o întâlnire cu domnul Năstase, domnul Popșoi și cu domnul Deliu – cu domnul ministrul al Afacerilor Externe al României, Teodor Meleșcanu. La acea întâlnire am criticat, evident, regimul. În cadrul criticilor, ne-am referit și la privatizarea Air Moldova, pe care a făcut-o regimul Plahotniuc-Dodon, lunile trecute”, a precizat el.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Cine ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...