[ X ]
Exclusiv21 Ianuarie 2019 10:00

Alexandru Jizdan despre cei trei ani petrecuţi la cârma MAI 

În cadrul unui interviu acordat portalului TRIBUNA înainte de degrevarea din funcţie, ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan a fost întrebat cum au fost cei trei ani petrecuţi la cârma MAI. 

„Bună întrebarea. Au fost trei ani plini de conținut, o perioadă în care am avut posibilitatea să muncesc alături de o echipă deosebită și profesionistă. Împreună am consolidat familia MAI, noțiune care și-a găsit locul în acest sistem în 2016 și este valabilă și astăzi. Probabil trebuie să vă mărturisesc că am depus tot efortul să rezolv problemele sistemului pe care eu le-am simțit pe propria piele în toată activitatea pe care am avut-o în MAI până la numirea mea în calitate de ministru. Din acest punct de vedere, poate nu mi-a fost dificil să ascult oamenii, să înțeleg ce dificultăți întâmpină și ce așteaptă de la noi și, desigur, să mă implic pentru a-i ajuta. Pot să spun că pentru mine au fost trei ani care se rezumă la mii de evenimente, multe drumuri, reușite și lecții învățate, pentru cei dragi mie, trei ani de așteptări. A fost interesant”, a declarat el.

Întrebat cu ce realizare din aceşti 3 ani se mândreşte cel mai mult, el a răspuns: „Mă mândresc cu oamenii alături de care am muncit în Guvern și Minister, de la ei pornesc și realizările. Societatea să ne dea o notă, așa ar fi corect”.

Notă: Varianta integrală a interviului poate fi accesată aici.

Cristina Pendea 

Sondaj

  • Cine ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...