[ X ]
Știri19 Ianuarie 2019 13:30

Andrei Năstase, la un concert simfonic: A fost tocmai unul dintre acele momente revelatoare din viața oricărui om

De Ziua Culturii Naționale și cu prilejul preluării de către România a președinției Consiliului Uniunii Europene, Ambasada României la Chișinău a oferit publicului din R. Moldova un concert simfonic. Printre spectatorii veniți la concertul de la Sala cu Orgă a fost surprins și Andrei Năstase, co-președintele Blocului Electoral ACUM,  însoțit de  Ion Iovcev, director al Liceului Lucian Blaga din Tiraspol, candidatul Blocului Electoral ACUM pentru alegerile din 24 februarie pe circumscripția nr. 48, Transnistria, precum și de mai mulți colegi din Platforma Demnitate și Adevăr.

După cum informează TRIBUNA, potrivit unui comunicat de presă, Andrei Năstase și-a exprimat gratitudinea pentru ocazia oferită de Ambasada României la Chișinău de a asista la un concert simfonic de excepție, organizat de Ziua Culturii Naționale cu prilejul preluării de către România a președinției Consiliului Uniunii Europene.

„Sunt profund impresionat de programul ales cu mare măiestrie de organizatori și le mulțumesc pentru plăcerea nedisimulată pe care am simțit-o ascultând muzică de mare calitate: Enescu, Bach, Vivaldi, Liszt, Ravel, Haydn… A fost tocmai unul dintre acele momente revelatoare din viața oricărui om, pe care le păstrează în memorie și inimă pentru toată viața”, a spus Andrei Năstase.

„Este chiar simbolic faptul că am venit împreună la acest concert minunat, care, iată, ne adună pe toți, oameni de pe ambele maluri ale Nistrului, dar și de peste Prut, într-o singură suflare inspirațională, într-un act cultural de valoare greu de subestimat.”, a menționat Ion Iovcev.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Cine e vinovat de criza politică din RM?

    View Results

    Loading ... Loading ...