[ X ]
Important11 Ianuarie 2019 05:50

Președinta PAS dezvăluie ce s-a întâmplat cu adevărat în cazul cu activistul Oleg Brega!

Președinta Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, a dezvăluit că, la Comisia meritocrație organizată de Blocul ACUM, au fost depuse trei dosare pentru a candida pe circumscripția 50 – Europa de Vest – subsemnata, activistul Oleg Brega și vicepreședintele PUN, Dorin Dușciac. Despre aceasta ea a anunțat în cadrul emisiunii „Puterea a Patra”.

Fiind întrebată de ce activistul Oleg Brega a fost anunțat atât de târziu, că anume Maia Sandu va candida pe această circumscripție, președinta PAS a spus că îi pare rău.

„Probabil, trebuia să-l informăm mai devreme, sunt de acord. Probabil că se putea informa mai devreme. Îmi pare rău că a trebuit și trebuie să concurăm pe aceeași circumscripție. Chiar îmi pare rău”, a precizat ea.

În context, întrebată de ce nu s-a purtat o discuție cu el, Maia Sandu a recunoscut că a fost lipsă de comunicare.

„Cred că aici a fost o lipsă de comunicare. Noi l-am considerat pentru această circumscripție 50 și l-am considerat și pentru circumscripția Sîngerei, de unde știm că este de baștină, doar că și acolo a fost un contracandidat puternic, este dl. Oazu Nantoi. Problema noastră a fost că nu am venit la el să-l întrebăm dacă e dispus să meargă și pe alte circumscripții decât aceste două. Recunosc și îmi pare rău că așa s-a întâmplat”, a punctat Sandu.

Cât despre Dorin Dușciac, președinta PAS a spus că nu știe dacă candidează în vreo circuscripție, în calitate de candidat independent.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Cât credeţi că va dura coaliţia PSRM-ACUM?

    View Results

    Loading ... Loading ...