[ X ]
Exclusiv11 Ianuarie 2019 17:00

Nae-Simion Pleșca despre ce l-a determinat să candideze pentru un nou mandat de parlamentar 

În cadrul unui interviu acordat portalului TRIBUNA, deputatul Nae-Simion Pleșca, candidat pe circumscripția nr.30 Ciocana la parlamentare, a vorbit despre ce l-a determinat să candideze pentru un nou mandat de parlamentar.

„Vreau să spun din start că nu am ales o anumită circumscripție. Sunt președinte al organizației teritoriale PDM Ciocana, activez în acest sector, pe care îl cunosc de mult timp. Consider  că  era cel mai indicat să candidez în această circumscripție, deoarece cunosc problemele oamenilor, pe unele le-am rezolvat  și îmi propun să fac mai mult pentru locuitorii din această parte a urbei”, a declarat el.

Întrebat cum i se pare electoratul din această circumscripție, deputatul a răspuns: „În această parte a Chișinăului, mai concret în circumscripția 30, în opinia mea, trăiesc oamenii cei mai harnici, cei mai deschiși spre schimbări, oameni, care indiferent de vârstă, sunt dornici de a face ordine, pornind de la scara, curtea, locul de joacă, parcarea care le aparține. Păstrează și luptă să îmbunătățească ce le aparține. Sunt oameni cu poziție civică, activi și implicați în tot ce își propun să facă. Împreună cu acești oameni gospodari urmează să demarăm și să implementăm mai multe proiecte sociale cu impact benefic asupra calității vieții cotidiene a fiecăruia”.

Notă: Varianta integrală a interviului va fi publicată de TRIBUNA mâine.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Cât credeţi că va dura coaliţia PSRM-ACUM?

    View Results

    Loading ... Loading ...