[ X ]
Exclusiv9 Ianuarie 2019 14:00

Analiza unui ex-lider de partid despre modul cum se prezintă pe rețelele de socializare aspiranții la mandatul de deputat în circumscripțiile uninominale

Ex-liderul Partidului Liberal Democrat din Moldova, Viorel Ciubotaru, susține că o senzație neobișnuită apare, dacă analizezi modul cum se prezintă pe Facebook aspiranții la mandatul de deputat în circumscripțiile uninominale, colectând semnături.

După cum informează TRIBUNA, într-o postare pe o rețea de socializare, Viorel Ciubotaru scris că, cei mai polifonici și autentici sunt cei de la ACUM.

„Diferiți, romantici, originali – vii. Cei de stânga – un balaur cu trei capete, unde se vede clar doar un cap (capo di tutti capi), iar ceilalți – figuranți înregimentați într-o mașinărie de adunare impusă și netransparentă a datelor din buletinele angajaților publici (în mare parte) – toți plecați (în istorie). Să vedem cât de repede își vor aduna semnăturile curajoșii și iubiții de popor ”unioniștii” și ”independenții” – foști pldm-iști. Apropo, reportajul de la Mănăstirea Curchi, cu Plahotniuc-mecenatul, pe fundalul sărbătoririi în Ucraina a primirii Tomosului de autocefalie a Bisericii naționale, pune capac la acest început de ”alegeri parlamentare”. Suntem cu toții într-o lume paralelă?”, s-a întrebat Ciubotaru.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Cine e vinovat de criza politică din RM?

    View Results

    Loading ... Loading ...