[ X ]
Exclusiv25 Decembrie 2018 07:00

Zinaida Greceanîi: Singurul partid care a fost  în opoziție pe parcursul celor patru ani ai mandatului Parlamentului a fost și este PSRM

În cadrul unui interviu acordat portalului TRIBUNA, președintele Partidului socialiștilor din Republica Moldova, Zinaida Greceanîi, a fost întrebată: Cum calificați prestația opoziției în general în actualul Parlament? 

„Singurul partid care a fost  în opoziție pe parcursul celor patru ani ai mandatului Parlamentului a fost și este Partidul Socialiștilor din Republica Moldova. Toate celelalte fracțiuni fie au imitat, fie au fost la putere, iar mai apoi înlăturate, de aceea nu pot fi numite opoziție reală, cu atît mai mult să le apreciem activitatea. Fracțiunea PSRM a fost unica care nu a votat pentru nici un guvern al regimului de guvernare”, a declarat ea.

Întrebată ce poate spune despre colaborarea cu o majoritatea parlamentară, Zinaida Greceanîi a răspuns: „Partidul Socialiștilor nu a colaborat și nu va colabora cu majoritatea parlamentară. Considerăm că această majoritate parlamentară este nelegitimă, deoarece a fost formată prin mituire și manipulare”.

Notă: Varianta integrală a interviului poate fi accesată la acest link.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Cât credeţi că va dura coaliţia PSRM-ACUM?

    View Results

    Loading ... Loading ...