[ X ]
Important19 Decembrie 2018 06:30

OPINIE despre deciziile PL, PLR, PUN şi PLDM: Orice altă alternativă le-ar fi afectat şi mai mult imaginea, dacă nu ar fi fost chiar sinucigaşă 

„Nu cred că deciziile PL, PLR, PUN, ca şi cea de mai înainte a PLDM au fost simple. Or, e limpede că orice NE-participare la scrutin îţi afectează imaginea ca formaţiune. Dar deciziile au fost luate de oameni maturi. Maturi politic”, menţionează, într-o postare pe o reţea de socializare, scriitorul şi criticul literar, Mircea Ciobanu. 

Potrivit lui, „orice altă alternativă le-ar fi afectat şi mai mult imaginea, dacă nu ar fi fost chiar sinucigaşă”. „Ş-apoi nu trebuie să disperăm, fie şi dacă suntem fanii unui partid sau altul dintre cele care s-au retras. Vă amintiţi cum lumea prezicea apusul PPDA, după ce Andrei Năstase s-a retras în primul tur al prezidenţialelor în favoarea Maiei Sandu. Dar exact aşa sfăturitorii preziceau dispariţia Maiei Sandu de pe agenda publică după ce PAS a decis să-l susţină pe Andrei Năstase la primărie. Acum s-a dovedit că toţi au avut numai de câştigat. Zic să lăsăm pe seama bocitoarelor de serviciu şi a binevoitorilor de serviciu comentariile şi jalea. E un semn bun că ne putem uni, chiar şi din – mai rar – generozitate politică. Respect pentru oamenii generoşi şi înţelegători, care pun mai presus cauza comună. Chapeau!”, mai notează el.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Cât credeţi că va dura coaliţia PSRM-ACUM?

    View Results

    Loading ... Loading ...