[ X ]
Exclusiv7 Decembrie 2018 13:00

Nicolae Ciubuc, ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului - laureat al premiilor TRIBUNA-2018!

Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Nicolae Ciubuc, este laureat al premiilor Tribuna-2018. El a ridicat Premiul „Ministrul cu cea mai bună evoluție în anul 2018”.

„Aș putea spune că, m-ați luat prin surprindere. Nominalizarea, pentru care am fost desemnat, este un motiv, pentru mine, să continui lucrurile bune. Am avut o perioadă foarte scurtă în fruntea Ministerului și sper foarte mult că am reușit să ne încadrăm. Orice apreciere este un motiv de a continua și de a face lucruri frumoase”, a precizat Ciubuc.

Nicolae Ciubuc a primit tradiţionala statuetă în formă de tribună, confecţionată la comanda specială a portalului nostru; noua carte a lui Igor Volniţchi „Şoaptele Planetei M”; cărţile scriitorilor azeri: „Berbecul alb, berbecul negru” de Anar şi „Capul” de Elcin (puse la dispoziţie de Congresul Azerilor din RM), dar și cartea „Homo Aggressivus: De ce nu se opresc războaiele și violența” de Dorian Furtună.

De asemenea, de la partenerul nostru, a primit vinul „Granovia”. „Încă din timpurile romane, dar acum mai bine ca niciodată, Moldova produce vinurile excepționale, din cele mai bune soiuri locale de struguri și din varietățile franceze. Granovia Wines are ca obiectiv să aducă iubitorilor de vin de pe mapamond, vinurile Moldovei de clasă mondială”, menționează partenerul nostru.

Și de la partenerul „Mileştii Mici” – vinul „Codru”. „Produs prin cupajarea vinurilor Cabernet-Sauvignon -75% și Merlot – 25%. Vinul posedă o culoare rubinie, cu nuanțe cărămizii. Gustul plin, catifelat și foarte bogat se combină cu gulașurile consistente, cu carne de căprioară și rulade coapte din carne și cașcaval. În doze mici, vinul se servește pentru stimularea circulației sangvine și pentru ridicarea tonusului”, menționează partenerul.

Mihaela Conovali

Sondaj

  • Cine e vinovat de criza politică din RM?

    View Results

    Loading ... Loading ...