[ X ]
Exclusiv7 Decembrie 2018 10:00

Alexandru Machedon, manager de campanie electorală – laureat al Premiilor TRIBUNA-2018!

Alexandru Machedon, Președintele Concernului StarNet, șeful staff-ului electoral al candidatului Andrei Năstase în alegerile pentru funcția de primar al municipiului Chișinău din anul curent, este laureat al Premiilor TRIBUNA -2018. El s-a învrednicit de Premiul „Cel mai bun manager de campanie electorală în 2018”.

„Vă mulțumesc mult pentru acest premiu și pentru recunoașterea eforturilor depuse! Este adevărat că a fost o campanie electorală foarte complicată, puțini au crezut în succes, dar mulți mă cunosc drept un om care crede în reușită. Eu mă implic doar în proiectele în care cred foarte mult și, dacă mă implic, atunci mă dedic în totalitate. Cetățenii au dorit să vadă schimbare, o echipă nouă, o alternativă politică și am reușit. Am obținut victorie”, a declarat Alexandru Machedon.

Alexandru Machedon a primit tradiţionala statuetă în formă de tribună, confecţionată la comanda specială a portalului nostru; noua carte a lui Igor Volniţchi „Şoaptele Planetei M”; cărţile scriitorilor azeri: „Berbecul alb, berbecul negru” de Anar şi „Capul” de Elcin (puse la dispoziţie de Congresul Azerilor din RM), dar și cartea „Homo Aggressivus: De ce nu se opresc războaiele și violența” de Dorian Furtună.

De asemenea, de la partenerul nostru, a primit vinul „Granovia”. „Încă din timpurile romane, dar acum mai bine ca niciodată, Moldova produce vinurile excepționale, din cele mai bune soiuri locale de struguri și din varietățile franceze. Granovia Wines are ca obiectiv să aducă iubitorilor de vin de pe mapamond, vinurile Moldovei de clasă mondială”, menționează partenerul nostru.

Și de la partenerul „Mileştii Mici” – vinul „Codru”. „Produs prin cupajarea vinurilor Cabernet-Sauvignon – 75% și Merlot – 25%. Vinul posedă o culoare rubinie, cu nuanțe cărămizii. Gustul plin, catifelat și foarte bogat se combină cu gulașurile consistente, cu carne de căprioară și rulade coapte din carne și cașcaval. În doze mici, vinul se servește pentru stimularea circulației sangvine și pentru ridicarea tonusului”, menționează partenerul.

Cristina Gurez

Sondaj

  • Cine e vinovat de criza politică din RM?

    View Results

    Loading ... Loading ...