[ X ]
Exclusiv6 Decembrie 2018 17:00

Marin Ciobanu, administratorul Zonei Economice Libere Bălți - laureat al premiilor TRIBUNA-2018!

Administratorul Zonei Economice Libere Bălți, Marin Ciobanu, este laureat al premiilor TRIBUNA-2018. El a ridicat Premiul „Cel mai bun manager al anului 2018”.

În primul rând, am fost surprins să primesc așa premiu, mai ales la categoria „Cel mai bun manager al anului 2018”. Înțeleg că este mai mult simbolic, dar sunt salutabile astfel de încurajări, fiindcă, până la urmă, motivează și oamenii care lucrează pe filiera aceasta sau alta – să fie mai activi. Mulțumesc mult pentru premiu”, a declarat el.

Marin Ciobanu a primit tradiţionala statuetă în formă de tribună, confecţionată la comanda specială a portalului nostru; noua carte a lui Igor Volniţchi „Şoaptele Planetei M”; cărţile scriitorilor azeri: „Berbecul alb, berbecul negru” de Anar şi „Capul” de Elcin (puse la dispoziţie de Congresul Azerilor din RM), dar și cartea „Homo Aggressivus: De ce nu se opresc războaiele și violența” de Dorian Furtună.

De asemenea, de la partenerul nostru, a primit vinul „Granovia”. „Încă din timpurile romane, dar acum mai bine ca niciodată, Moldova produce vinurile excepționale, din cele mai bune soiuri locale de struguri și din varietățile franceze. Granovia Wines are ca obiectiv să aducă iubitorilor de vin de pe mapamond, vinurile Moldovei de clasă mondială”, menționează partenerul nostru.

Și de la partenerul „Mileştii Mici” – vinul „Codru”. „Produs prin cupajarea vinurilor Cabernet-Sauvignon -75% și Merlot -25%. Vinul posedă o culoare rubinie, cu nuanțe cărămizii. Gustul plin, catifelat și foarte bogat se combină cu gulașurile consistente, cu carne de căprioară și rulade coapte din carne și cașcaval. În doze mici, vinul se servește pentru stimularea circulației sangvine și pentru ridicarea tonusului”, menționează partenerul.

Mihaela Conovali

Sondaj

  • Cine ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...