[ X ]
Exclusiv15 Noiembrie 2018 06:30

Încă un pretendent la șefia Guvernului! Iată ce spune cel vizat!

După ce portalul nostru a scris că Pavel Filip va candida într-o circumscripție uninominală și, astfel, va demisiona din funcția de Premier, premier interimar urmând să devină Silvia Radu, actuala ministră a Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, sursele TRIBUNA ne-au comunicat că a mai apărut încă un pretendent la șefia interimară a Guvernului.

Potrivit surselor, ar fi vorba despre vicepreședinte PDM, Vlad Cebotari, care-și dorește să exercite funcția respectivă, atât până la alegeri, cât și după – însă deja în calitate de Premier cu mandat deplin.

Sursele nu au precizat care sunt șansele lui Vlad Cebotari de a ajunge în această funcție, rezumând doar că „în acest sens se depun eforturi”.

Contactat de TRIBUNA, Vlad Cebotari a declarat: „Eu îmi cer scuze, în cadrul partidului nu se discută, în general, despre careva demisie a dlui Premier Filip. Până la campania electorală mai este încă foarte mult. De aceea, nu cred eu că e cazul să comentăm sau să ne implicăm, să ne lăsăm atrași în așa discuții sau jocuri”.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Cine e vinovat de criza politică din RM?

    View Results

    Loading ... Loading ...