[ X ]
Important14 Noiembrie 2018 15:00

Silvia Radu deschide parantezele privind preluarea funcției de Premier interimar și înaintarea candidaturii sale pe o circumscripție

Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Silvia Radu, susține că nu are timp să se gândească să candideze în vreo circumscripție pentru un mandat de deputat, din motiv că muncește 24 din 24 de ore la minister.

După cum informează TRIBUNA, în cadrul unui interviu pentru Radio Europa Liberă, Silvia Radu a răspuns la întrebarea „Dar, apropo, Dvs. rămâneți în fruntea ministerului, mergeți să candidați pe o circumscripție? Ați putea să ajungeți premier interimar, așa cum s-a scris în presă?”.

„Sunt speculații. Înainte de alegeri, lumea speculează foarte mult. Nu știu care a fost scopul acestei speculații, vreau să vă zic că eu acum muncesc la reformele din cadrul ministerului, mă dedic în totalitate acestor reforme și îmi doresc baza care va fi pusă acum pentru reformele care vor fi implementate să servească ca acel fundament stabil în viitor, oricine va fi ministru în continuare. Nu mi-am propus acest lucru. Nici nu am când să mă gândesc la această problemă, fiindcă muncesc 24 din 24 de ore”, a spus Silvia Radu.

Cristina Parfeni

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi de la alegerile locale?

    View Results

    Loading ... Loading ...