[ X ]
Important14 Noiembrie 2018 07:00

Cum vede un deputat acţiunile Preşedintelui Dodon în domeniul politicii externe

Într-o postare pe blogul personal, deputatul socialist Bogdan Ţârdea se referă la recentele acţiuni ale Preşedintelui Dodon în domeniul politicii externe. 

În debutul materialul, deputatul face trimitere la teza promovată anterior de „troli” precum că, „cu Dodon, în afară de Putin, nimeni nu vrea să se întâlnească (dar, asta e puțin), nimeni dintre președinți, nu întinde mâina”.

„Dar ce-i acolo mâina! Să ne uităm la vizita oficială a președintelui turc în Moldova, Recep Tayyip Erdoğan, și proiectele turcești demarate pe teritoriul țării  în sumă de 20 de mil. de euro. Apropo, pornite la inițiativa lui Dodon. Tăcem din milă față de stăpânii trolilor, despre întâlnirea lui Dodon cu Papa de la Roma, cu prim-ministrul Ungariei, Viktor Orbán. Ignorăm și Forumul Economic Moldo-Rus cu investiții de 250 mil. de dolari. Neobservat este și Festivalul Familiei, desfășurat la Chișinău pe 14-16 septembrie 2018,  sub patronajul lui Igor Dodon. Într-o zi și  orbii vor observa cum a fost întâmpinat Dodon la Formul de la Paris pentru Pace (11 noiembrie 2018.). Cu toții am văzut cum I. Dodon a purtat discuții cu Donald Trump, Angela Merkel, Emmanuel Macron, Recep Tayyip Erdoğan, cu președintele Austriei Alexander Van der Bellen”, scrie deputatul, concluzionând că şeful statului „scoate ţara din izolare”.

Cristina Pendea 

Sondaj

  • Cine e vinovat de criza politică din RM?

    View Results

    Loading ... Loading ...