[ X ]
Exclusiv9 Noiembrie 2018 06:30

Un deputat democrat pune punctele pe i. Iată ce înseamnă noua strategie a PDM - pro Moldova

În cadrul unui interviu acordat portalului TRIBUNA, deputatul democrat Eugeniu Nichiforciuc a fost întrebat: Ce presupune la modul practic noua strategie a PDM – pro Moldova, ce se va schimba în acțiunile democraților? 

„Mesajul Pentru Moldova este mai întâi de toate un mesaj de încredere în forța noastră ca națiune, în capacitatea noastră de a rezolva problemele cu care ne confruntăm. Foarte multă vreme în Republica Moldova diverse forțe politice au căutat să convingă oamenii că soluțiile pentru țară se află în altă parte – la Moscova, la București sau la Bruxelles. Această abordare a lipsit Moldova de acel impuls necesar și de acea mobilizare internă de care avem nevoie pentru a avea succes ca națiune”, a declarat el.

Potrivit spuselor sale, „PDM a decis de aceea că e nevoie de o nouă abordare, una care să pună accentul pe soluțiile interne și pe acordarea de prioritate pentru problemele interne”. „Pentru Moldova înseamnă să punem Moldova pe primul loc și să privim toate relațiile externe drept formule de sprijin pentru interesul național și pentru obiectivul principal, dezvoltarea Moldovei”, a menţionat Eugeniu Nichiforciuc.

Notă: Varianta integrală a interviului a fi publicată de TRIBUNA mâine.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Cine merită titlul „Politicianul anului 2018”?

    View Results

    Loading ... Loading ...