[ X ]
Știri8 Noiembrie 2018 18:30

(VIDEO) AȘM va înmîna Premiile pentru anul 2017. Detalii! 

Academia de Științe a Moldovei organizează mîine, o ședință festivă dedicată Zilei Internaționale a Științei pentru Pace și Dezvoltare. 

După cum informează TRIBUNA, evenimentul va începe la ora 10.00, în Sala Azurie a AŞM.

Potrivit programului, inițial va fi cuvîntul de inaugurare a Acadimicianului Gheorghe Duca, președinte al AŞM. Ulterior, înmînarea Premiilor Academiei de Științe a Moldovei pentru anul 2017.

De asemenea, înmînarea însemnelor de Doctor Honoris Causa al AȘM maestrului Nicolae Botgros, conducător artistic şi prim-dirijor al Orchestrei Naţionale de Muzică Populară „Lăutarii”, dar și concert cu Orchestra Naţională de Muzică Populară „Lăutarii”.

La şedinţă sunt invitaţi reprezentanții autorităților publice centrale și locale, membrii titulari și corespondenți ai AȘM, conducători și secretarii ştiinţifici ai Secţiilor de ştiinţe, rectori și prorectori ai universităților, directorii și secretarii științifici institutelor de cercetare, şefii de direcţii, cercetători științifici, doctoranzi, studenți, masteranzi, precum și oameni de cultură și din mediul de afaceri.

Cristina Pendea 

Sondaj

  • Cine ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...