[ X ]
Important8 Noiembrie 2018 16:00

PAS avertizează: Activitatea noastră este în pericol în ajun de parlamentare!

„Guvernarea ilegitimă a introdus un amendament la legislație care de facto interzice partidelor să acumuleze donații în perioada 1 decembrie 2018 – 1 ianuarie 2019, adică chiar înainte de începerea campaniei electorale”, se spune într-un text publicat pe site-ul Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS).

„Acest blocaj financiar împiedică desfășurarea campaniei noastre de informare și a valului de mobilizare generală a populației pentru alegerile parlamentare. După lansarea celor 5 angajamente-cheie ale viitorului bloc ACUM, format din PAS, Platforma DA și membri marcanți ai societății civile, ne-am propus să informăm cât mai mulți oameni și să-i convingem să ni se alăture. Pentru această campanie de informare avem nevoie de cel puțin 100.000 lei pentru a tipări 350.000 de pliante și a parcurge 35.000 km în toată țara”, notează sursa.

PAS susţine că are nevoie de susținerea cetăţenilor „pentru a evita blocarea activității în acest moment crucial”.

„Puteți dona online pe www.unpaspentru.md/donate sau fizic la sediul PAS – str. A. Mateevici 31. Partidul Acțiune și Solidaritate se finanțează din donații mici, iar rapoartele de venituri și cheltuieli sunt publicate lunar pe site-ul nostru. Suntem independenți de interesele oligarhice, pentru că suntem finanțați de voi, cetățenii.
Donează ACUM! Învingem ACUM!”, se mai spune în textul citat.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Cine ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...