[ X ]
Exclusiv2 Noiembrie 2018 06:30

Un cunoscut politician din RM a depus dosarul la Comisia de analiză a potențialilor candidați din partea PAS 

În cadrul unui interviu acordat portalului TRIBUNA, Preşedintele Organizaţiei teritoriale Chişinău a Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), Vladimir Bolea a fost întrebat: Dle. Bolea, cu ce se ocupă PAS în prezent? Pe cât de pregătit este partidul de alegerile parlamentare stabilite pentru data de 24 februarie 2019?

„La moment PAS se pregătește foarte serios de campanie. Consolidăm partidul, identificăm persoane care vor fi implicate în lupta politica ce urmează. Un partid politic apare ca răspuns la cererea din partea alegătorilor și are drept scop preluarea puterii în stat pentru promovarea intereselor acestor alegatori. Din acest considerent partidul trebuie să fie întotdeauna pregătit de alegeri”, a declarat el.

Întrebat despre situaţia privind blocul comun al PDA şi PAS, Vladimir Bolea a declarat: „Anunțul public despre crearea oficială  a acestui bloc electoral va fi făcut la începutul lunii noiembrie.

Întrebat dacă personal se va implica în aceste alegeri, el a declarat: „Eu personal am depus dosarul la Comisia de analiza a potențialilor candidați, dar ca și toți ceilalți nu cunosc rezultatul și, respectiv, nu știu dacă voi fi candidat sau nu. Cu atât mai mult pe care circumscripție”.

Notă: Varianta integrală a interviului va fi publicată de TRIBUNA mâine.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Cine ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...