[ X ]
Breaking news1 Noiembrie 2018 14:46

Președintele Dodon, în fața studenților din Federația Rusă

În cadrul vizitei oficiale în Federația Rusă, Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu rectorul Universității de Stat din Moscova “M.V. Lomonosov”, Viktor Sadovnici, și a ținut un discurs în fața studenților și a profesorilor.

După cum informează TRIBUNA, într-o postare pe o rețea de socializare, Igor Dodon a scris că, în timpul discursului, a vorbit despre principalele etape de dezvoltare a Republicii Moldova, specificul istoric și cultural, politica internă și externă, precum și despre legăturile de veacuri cu Rusia și poporul său.

„De asemenea, mi-am expus punctul de vedere cu privire la securitatea regională. O atenție deosebită am acordat viitoarelor alegeri parlamentare din februarie, strategiei de promovare a unui echilibru în politica externă, precum și respectării principiului constituțional al neutralității permanente a țării noastre. În continuare am răspuns la întrebările studenților și profesorilor de la Universitatea de Stat din Moscova. Am remarcat interesul lor sincer față de Republica Moldova și poporul nostru”, a scris Dodon.

Textul integral al discursului în limba rusă îl puteți găsi aici.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Cine merită titlul „Politicianul anului 2018”?

    View Results

    Loading ... Loading ...