[ X ]
Important19 Octombrie 2018 16:00

Cere ajutor! Deputatul Constantin Țuțu: „Discuțiile mele cu domnul primar au eșuat”

Deputatul democrat Constantin Țuțu, în cadrul unei postări pe o rețea de socializare, a comunicat despre intenția de a organiza un concert de Hramul comunei Băcioi și, astfel, a lansat un apel către consăteni, informează TRIBUNA cu referire la www.provincial.md.

„Dragi locuitori ai comunei Băcioi, împreună cu Dvs. am reușit să facem până acum multe lucruri bune pentru comuna noastră dragă. M-am străduit să-i ajut pe toți, indiferent de viziunea lor politică sau chiar atitudinea față de mine. Tot ce am făcut, am făcut pentru Băcioi, pentru oameni și cu gândul la un viitor mai bun și mai prosper. Nu mi-am imaginat niciodată, pentru nici o clipă, că ar putea exista oameni care s-ar opune realizării unor fapte bune pentru Băcioi. Dar din păcate, astfel de oameni egoiști există”, a declarat democratul.

Prin urmare, politicianul s-a referit la refuzul primarului de a semna autorizația pentru organizarea concertului. „Pentru că se apropie Hramul comunei Băcioi, mi-am propus să organizez pentru Dvs. o sărbătoare frumoasă. Vreau ca și consătenii mei să se simtă mândri și să se bucure de un frumos concert. Numai că, din păcate, domnul Primar se opune categoric și nu dorește să semneze autorizația pentru a desfășura un astfel de eveniment cultural. Mă adresez domniilor voastre după ce discuțiile purtate cu domnul Primar al comunei Băcioi au eșuat. Îmi pun speranța că Dvs. o să aveți mai multă forță de convingere asupra domnului Șalari, dat fiind faptul că a devenit Primar datorită votului Dvs. și în mod normal ar trebui să fie în slujba oamenilor. Sper că cel puțin în ceasul al doisprezecelea, dumnealui să demonstreze că este în slujba Dvs. și își va revizui decizia”, a conchis Țuțu.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Cine ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...