[ X ]
Important16 Octombrie 2018 06:00

Politicianul cu cea mai grea misiune în alegerile parlamentare. Posibil va lupta unul la unul cu Vlad Plahotniuc!

Deși nu și-a anunțat oficial intenția, totuși, în spațiul public se vehiculează tot mai des numele Președintelui Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vlad Plahotniuc ca şi posibil candidat în circumscripția electorală Nisporeni la alegerile parlamentare. Socialiştii şi-au anunţat deja candidatul pentru această circumscripţie – Pavel Artamonov. Dacă Vlad Plahotniuc va candida şi el la Nisporeni, Pavel Artamonov ar putea fi politicianul cu cea mai grea misiune în alegerile parlamentare.

Pornind de la această constatare, TRIBUNA a decis să publice un material cu date despre Pavel Artamonov. Acesta s-a născut la data de 5 februarie 1979 în Nisporeni. Este președintele organizației teritoriale PSRM.
În octombrie 2017, i-a fost atribuit un mandat de consilier în Consiliul orășenesc Nisporeni, în urma cererii de demisie a consilierului Cojocaru Victor, ales pe lista PSRM.

Potrivit declarației de avere și interese personale, în 2017,

Pavel Artamonov a avut venit din salariul de la SRL „Iuval-M” de 37 200 lei.

Familia sa deține în proprietate trei autoturisme: Daewoo din 2010, dobândit în 2010, Renault din 2006, dobândit în 2016 și Crysler din 2001, dobândit în 2017, precum și bunuri a căror valoare unitară depășește suma a 15 și 20 salarii medii pe economie.

Andriana Cheptine

Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Cine ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...