[ X ]
Exclusiv10 Octombrie 2018 09:00

(ACUM UN AN) Întrevederea lui Igor Dodon cu Vladimir Putin 

TRIBUNA continuă proiectul în care vă prezentăm evenimentele politice ce au avut loc exact acum un an. De data aceasta vă propunem să vă amintiţi ce s-a întâmplat pe 10 octombrie 2017.  

Întrevederea lui Igor Dodon cu Vladimir Putin 

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, în cadrul Summit-ului CSI de la Soci. Igor Dodon i-a mulţumit liderului rus pentru luarea mai multor decizii pozitive cu privire la exportul produselor moldoveneşti pe piaţa rusă şi amnistia migranţilor muncitori.

Discuţia lui Pavel Filip cu Nils Muižnieks

Prim-ministrul Pavel Filip a avut o întrevedere cu Comisarul Consiliului Europei pentru Drepturile Omului, Nils Muižnieks, aflat într-o vizită de documentare în ţara noastră.

O nouă şedinţă în problema circumscripţiilor 

Comisia națională pentru constituirea circumscripțiilor uninominale permanente s-a întrunit în ședință. Membrii Comisiei au dezbătut subiectul stabilirii circumscripțiilor după numărul de alegători din teritoriu, cu plafonul de sus – 65 mii și plafonul de jos – 50-55 mii alegători.

Şedinţa săptămânală a PDM  

Partidul Democrat din Moldova (PDM) a decis, în cadrul ședinței sale săptămânale, să sprijine politic un proiect de inițiativă legislativă elaborat de Ministerul Justiției, ce avea drept scop eliminarea abuzurilor asupra mediului de afaceri.

Conferinţa PLDM 

Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM) a susținut o conferință de presă, în cadrul căreia a făcut un apel la consolidare şi unitate către partidele pro-europene de opoziție din Republica Moldova.

Decizia CEC privind plafonul donaţiilor  

Comisia Electorală Centrală (CEC) a stabilit că, plafonul mijloacelor financiare, ce pot fi virate pe contul „Fond electoral” al  participantului la referendumul local privind revocarea primarului general al municipiului Chișinău din data de 19 noiembrie 2017, va fi suma de 16 508 739  lei.

Sursa: Almanahul politic – 2017 

Sondaj

  • Cine e vinovat de criza politică din RM?

    View Results

    Loading ... Loading ...