[ X ]
Breaking news27 Septembrie 2018 10:00

Va candida într-o circumscripție uninominală la alegerile parlamentare? Răspunsul tranșant al lui Valeriu Ghilețchi!

Vicepreședintele Parlamentului, Valeriu Ghilețchi, membru al grupului popular-european, susține că este interesat de viitoarele alegeri parlamentare și intenționează să candideze pentru un nou mandat de deputat. Despre aceasta el a declarat, într-un interviu acordat Agenției Moldpres.

„Intenție am, eu nu am ascuns. Însă, nu am luat o decizie finală în această privință. Analizez, la timpul cuvenit voi anunța decizia pe care am luat-o”, a precizat parlamentarul.

Totodată, fiind întrebat despre pregătirile Partidului Popular European din Moldova vizavi de aceste alegeri, Valeriu Ghilețchi a spus că, deja au fost unele discuții.

„Evident, sunt anumite propuneri care se fac, dar nu este o listă finalizată, o decizie luată. Urmează să fie convocat și Consiliul Politic Național al partidului pentru a aproba candidaturile, lista. Toate aceste lucruri sunt încă în proces de discuții. Eu particip la unele discuții, dar pentru că nu sunt membru de partid, nu cunosc toate deciziile, intențiile care există în PPEM. Cu siguranță, partidul își dorește să participe în aceste alegeri și își dorește un scor cât mai bun”, a precizat Ghilețchi.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Cine e vinovat de criza politică din RM?

    View Results

    Loading ... Loading ...