[ X ]
Exclusiv24 Septembrie 2018 11:00

Tudor Deliu: Discuțiile vor continua și sper că în viitorul apropiat vom ajunge la o înțelegere...

În cadrul unui interviu acordat portalului TRIBUNA, președintele Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Tudor Deliu, șeful fracțiunii PLDM în Parlament, a fost întrebat şi despre negocierile referitor la colaborarea PLDM, PAS şi PDA pentru viitoarele alegeri parlamentare?

El a confirmat existenţa discuţiilor la această temă şi a menţionat că „altă cale de luptă pentru a readuce democrația în republică nu văd”. „Doar împreună cu partidele din marea familie a pro-europenilor putem reuși. Discuțiile vor continua și sper că în viitorul apropiat vom ajunge la o înțelegere”, a menţionat Tudor Deliu.

Întrebat când PLDM va începe identificarea candidaților pentru circumscripțiile uninominale, dar și pentru lista națională, Tudor Deliu a precizat: „Vorbeam de continuarea discuțiilor cu PAS și Platforma DA și cred că e prea devreme să abordăm acest subiect. Ne dorim ca în viitorul Parlament să ajungă persoane care vor reprezenta interesele cetățenilor și nu cele personale sau de grup. Actualmente a demarat procesul de identificare și  verificare a viitorilor candidați”.

Notă: Varianta integrală a interviului poate fi accesată aici.

Andriana Cheptine 

Sondaj

  • Cât credeţi că va dura coaliţia PSRM-ACUM?

    View Results

    Loading ... Loading ...